Головне меню

Популярні рецепти

Помідори з яєчною начинкою
Помідори з яєчною начинкою

У промитих помідорів вирізують за­глиблення з боку плодоніжки, добре від­жимають сік і солять. Круто варені яйця обчищають, відокремлюють 1/3 жовтків, решту яєць дрібно січуть, додають солі, посіченої зелені петрушки, змішують і на­чиняють підготовлені помідори. Гірчицю розтирають разом з залишеною 1/3 жовт­ків, додають олії, цукру, оцту, солі, змі­шують і заливають начинені помідори.

На 1 кг помідорів — 2 ст. ложки олії, 3 ст. ложки 3-процентного оцту, 6 яєць, 1 ст. ложку цукру, 1 чайну ложку заправленої гірчиці і 1 ст. ложку посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти