Головне меню

Популярні рецепти

Помідори з підсмаженим салом
Помідори з підсмаженим салом

Сало нарізують тонкими кусочками, кладуть на добре розігріту сковороду, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і перекладають іншу посудину. На сковороду, де смажили сало, кладуть нарізаний квадратними кусочками в 3—4 см і завтовшки 1 см пшеничний хліб, з якого перед цим зрізують скоринку. Хліб обсмажують до золотистого кольору і знімають із сковороди. Помідори промивають, розрізують пополам, віджимають сік, посипають сіллю і меленим перцем і підсмажують на сковороді, в якій обсмажували хліб.

Подаючи на стіл, кладуть на середину тарілки або блюда підсмажений хліб, поверх нього підсмажені кусочки сала, а навколо — обсмажені помідори.

На 1 кг помідорів — 250 г сала, 300 г пшеничного хліба.




Схожі кулінарні рецепти