Головне меню

Популярні рецепти

Кашка з баклажанів
Кашка з баклажанів

Баклажани печуть в духовці до розм'якання, знімають шкірку, по­дрібнюють м'якуш дерев'яною ложкою (щоб не було присмаку металу), додають до маси дрібно посіченої сирої ріпчастої цибулі, очищених від насіння нарізаних кубиками помідорів, заправляють сіллю, перцем, по­січеною зеленню кропу та петрушки, додають також олії і все добре пере­мішують.

На 1 кг баклажанів — 50 г ріпчастої цибулі, 100 г помідорів, 11/2 ст. ложки олії, по 1 чайній ложці дрібно посіченої зелені петрушки і кропу, 1/2 склянки томату пюре.




Схожі кулінарні рецепти