Головне меню

Популярні рецепти

Картопля з начинкою з оселедця

КАРТОПЛЯ З НАЧИНКОЮ З ОСЕЛЕДЦЯ

Промиту картоплю печуть в духовці до готовності, обчищають від шкірки, зрізують верхівку, видаляють середину картоплі, в гарячому вигляді кладуть її в посудину, додають різаного оселедця і посіченої трохи підсмаженої цибулі. Все добре розтирають або пропускають через м'ясорубку на густу решітку, заправляють сметаною, сирими яй­цями і меленим перцем.

Підготовленою масою начиняють картоплю і обсмажують її в розігрітій олії до рум'яного кольору.

На 1 кг картоплі — 120 г оселедця, 1 цибулину, 2 яйця, по 2 ст. ложки сметани і вершкового масла, 0,1 г гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти