Головне меню

Популярні рецепти

Фарширована кольрабі (Угорська кухня)
Фарширована кольрабі

12 стеблеплодів молодої капусти кольрабі
300 г телятини
300 г свинини
50 г борошна
3 дцл свіжої сметани
100 г вершкового масла
яйце
сіль, перець, цукор, майоран, петрушка
біла булочка

Обдерти з кольрабі листя, очистити, вискоблити спеціальною ложечкою середину кожного стеблеплоду і зварити в підсоленій воді разом з ще ніжними листками. Вийняти їх з води, начинити фаршем як при фарширування кабачків і поставити під кришкою в негарячу духовку.
Підсмажити борошно до світло-жовтого відтінку разом з дрібно нарізаною петрушкою, додати листя і вискоблені з стеблеплоду серединку.

Приправити сіллю і перцем, додати сметани і тушкувати все це під кришкою кілька хвилин.

Подавати разом з фаршированими стеблеплодом кольрабі.



Схожі кулінарні рецепти