123************* Фаршировані кабачки з кроповим соусом (Угорська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Фаршировані кабачки з кроповим соусом (Угорська кухня)
Фаршировані кабачки з кроповим соусом
2,5-3 кг кабачків
300 г телятини
300 г свинини
200 г вершкового масла
80 г борошна
яйце
булочка або 60 г білого хліба
3 дцл вершків
2 дцл молока
40 г кропу
10 г перцю, сіль, петрушка

Взяти свіжі кабачки, очистити їх, нарізати часточками по 4-5 см завтовшки, видалити серцевину з зернами, а самі кабачки начинити фаршем. Покласти їх у каструлю, змащену маслом, покласти зверху ще кілька шматочків масла, накрити все це аркушем паперу і дуже обережно тушкувати в духовці.
Підсмажити муку, розвести її невеликою кількістю молока, підсолити, грунтовно прокип'ятити і покласти нарізану кріп. Підмішати масло і сметану, а потім, заливши цим соусом тушковані гарячі кабачки, подавати.
Фарш: Пропустити телятину і свинину двічі через м'ясорубку. Покласти цей фарш в миску, додати вимочений в молоці хліб, 100 г масла, яйце, 3 дцл сметани, сіль, перець і трохи майорану, старанно перемішати все це.

Замість намоченого в молоці хліба можна вживати холодний соус бешамель.



Схожі кулінарні рецепти