Головне меню

Популярні рецепти

Цвітна капуста, смажена в яйцях (Закарпатська кухня)

Цвітна капуста, смажена в яйцях (Закарпатська кухня)

Головку цвітної капусти розділяють на окремі суцвіття й варять у підсоленій воді, не прикриваючи кришкою, що сприяє збереженню кольору капусти.

Зварену до напівготовності капусту відкидають на сито, дають охолонути, обкачують у борошні, змочують у збитих яйцях і смажать на вершковому маслі з усіх боків до готовності.

Подаючи на стіл гарячу капусту, прикрашають гілочкою зеленої петрушки. Окремо подають соус-майонез.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста цвіт­на 245 г, яйце 1/2 шт., борошно пшеничне 20 г, масло вершкове 20 г, сіль 2 г, зелень петрушки 3 г, соус-майонез 35 г.




Схожі кулінарні рецепти