Головне меню

Популярні рецепти

Меживо з баклажанів
Меживо з баклажанів

Баклажани промивають, нарізують кружальцями і солять. Потім посипають перцем, обсмажують з обох боків до рум'яного кольору і кла­дуть у каструлю впереміжку з нарізаною і підсмаженою цибулею. Про­миті помідори злегка обсмажують, протирають крізь сито або друшляк, розводять оцтом, додають цукру, солі, перцю, змішують, заливають баклажани приготовленою підливою і тушкують усе разом 12—15 хв. По­дають на стіл у холодному вигляді.

На 500 г баклажанів — по 200 г помідорів і ріпчастої цибулі, 21/2 ст. ложки олії, 2 ст. ложки 3-процентного оцту, 1 ст. ложку цукру, 0,1 г меленого гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти