Головне меню

Популярні рецепти

Грибна суміш в сметані (Угорська кухня)
Грибна суміш в сметані

1 кг грибів (печериці, білі гриби або маслюки, зморшки, лисички і т. п.)
100 г вершкового масла (жиру)
7,5 дцл сметани
2 цибулини,
сіль,
червона паприка,
петрушка


Очистити і вимити шампіньйони і нарізати їх тонкими скибочками.

Підсмаживши нарізану цибулю в олії до золотистого відтінку, покласти туди гриби, приправити сіллю, червоною паприкою, дрібно нарізаною петрушкою і поставити гаситися: на слабкий вогонь. Коли сік досить увариться, заправити сметаною з борошном і знову довести до кипіння. Подавати з яєчнею і грінками.



Схожі кулінарні рецепти