123************* Салат полонинський (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат полонинський (Закарпатська кухня)

Салат полонинський (Закарпатська кухня)

Свіжі помідори і огірки нарізають кружальцями. Білоголовкову свіжу капусту і свіжий очищений солодкий перець шаткують соломкою, а зелену цибулю дрібно нарізають. Капусту перетирають з сіллю, сік зливають.

Підготовлені овочі, крім помідорів, перемішують, заправляють оцтом, цукром, олією, додають нарізані помідори, посипають чорним молотим перцем і залишають на деякий час, щоб овочі промари­нувалися.

Готовий салат укладають гіркою в салатник і прикрашають зе­леною цибулею.

Витрати продуктів па одну порцію: капуста білоголовкова 46 г, помідори 30 г, огірки 20 г, перець солодкий 20 г, цибуля зелена 12 г, оцет 9-ти процентний 3 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 2 г, цукор-пісок 1 г, олія 10 г.




Схожі кулінарні рецепти