Головне меню

Популярні рецепти

Салат з огірків по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Салат з огірків по-закарпатськи (Закарпатська кухня)

Свіжі огірки очищають, шаткують і дають їм постояти близько 30 хвилин. Потім додають цукор, сіль, оцет і ще раз дають огіркам постояти.

Подаючи на стіл, огірки заправляють свіжою олією, укладають у салатник гіркою і посипають чорним та червоним молотим перцем.

Витрати продуктів на одну порцію: огірки свіжі 112 г, оцет 9-ти процентний 5 г, олія 5 г, сіль 2 г, цукор 1 г, перець чор­ний молотий 0,02 г, перець червоний молотий 0,02 г.




Схожі кулінарні рецепти