Головне меню

Популярні рецепти

Салат із свіжої капусти з майонезом (Закарпатська кухня)

Салат із свіжої капусти з майонезом (Закарпатська кухня)

Білоголовкову капусту дрібно шаткують, перетирають з сіллю до виділення соку. Сік видавлюють і зливають, а капусту заправляють оцтом та цукром.

Підготовлену капусту змішують з дрібно нарізаними морквою, цибулею і тертим часником, залишаючи для маринування на 1—1,5 години.

Перед подачею капусту заправляють майонезом, укладають гір­кою в салатник і оздоблюють гілкою свіжої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста білоголовкова 95 г, сіль 2 г, цибуля 12 г, морква 10 г, оцет 9-ти процентний 2 г, цукор-пісок 2 г, часник 2 г, майонез 25 г.




Схожі кулінарні рецепти