123************* Салат закарпатський (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат закарпатський (Закарпатська кухня)

Салат закарпатський (Закарпатська кухня)

Варені картоплю і моркву та свіжі яблука очищають від шкірки. Корінь петрушки очищають, нарізають дрібними кубиками і від­варюють.

Картоплю, моркву, солоні огірки та яблука нарізають дрібними кубиками, змішують з петрушкою, зеленим горошком, додають цукор, столове вино, частину майонезу, солять і все добре пере­мішують.

Подаючи на стіл, салат укладають гіркою у салатник і поливають рештою майонезу.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 28 г, морква 19 г, петрушка (корінь) 7 г, яблука свіжі 14 г, огірки солоні 19 г, цукор 1 г, вино столове 4 г, майонез 20 г.




Схожі кулінарні рецепти