Головне меню

Популярні рецепти

Салат «Здоров'я» (Закарпатська кухня)

Салат «Здоров'я» (Закарпатська кухня)

Картоплю та буряки відварюють у шкірці, охолоджують, обчи­щають, нарізають соломкою й перемішують з почищеними і нарі­заними соломкою солоними огірками, цибулею, яблуками та зеленню петрушки.

Все добре перемішують і заправляють салатною заправою. Гото­вий салат укладають гіркою у салатник і прикрашають овочами, які входять у салат.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 30 г, буряки 38 г, яблука свіжі 11г, огірки солоні 20 г, цибуля 13 г, зелень петрушки 3 г, салатна заправа 15 г.




Схожі кулінарні рецепти