Головне меню

Популярні рецепти

Салат з цвітної капусти (Закарпатська кухня)

Салат з цвітної капусти (Закарпатська кухня)

Цвітну капусту старанно обчищають і кладуть на 15—20 хвилин у холодну підсолену воду для видалення гусені.

Підготовлену цвітну капусту варять у підсоленій воді разом з дрібно нарізаним м'якушем лимона протягом 5—8 хвилин. Відварену капусту вибирають з води, охолоджують і розбирають на окремі суцвіття. Укладають у салатник, заправляють олією, змішаною з лимонним соком, посипають дрібно нарізаною цибулею і прикра­шають листками зеленого салату та маслинами.

Витрати продуктів на одну порцію: цвітна капуста 194 г, лимон 4 г, олія 5 г, маслини 3 г, зелена цибуля 3 г, сіль 1 г, салат зелений 4 г.




Схожі кулінарні рецепти