123************* Салат картопляний по-мукачівськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Салат картопляний по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Салат картопляний по-мукачівськи (Закарпатська кухня)

Картоплини, зварені у шкірці, цибулю та свіжі яблука обчищають і нарізають дрібними кубиками. Оселедець розробляють на філе без кісток, нарізають навскіс тоненькими шматочками.

Підготовлені овочі та оселедець з'єднують, солять, додають зеле­ний горошок, чорний молотий перець, заправляють майонезом і все добре перемішують.

Готовий салат укладають у салатник гіркою і прикрашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 36 г, цибуля 5 г, яблука свіжі 25 г, зелений горошок консервований 20 г, оселедець 33 г, майонез 25 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти