Головне меню

Популярні рецепти

Салат картопляний з грибами (Закарпатська кухня)

Салат картопляний з грибами (Закарпатська кухня)

Відварені у шкірці картоплини та моркву обчищають і нарізають дрібними кубиками. До них додають дрібно посічені мариновані гриби та цибулю, нарізану дрібними кубиками, зелений консервований горошок, чорний молотий перець, сіль і заправляють половиною підготовленого соусу-майонезу.

Підготовлений салат укладають гіркою у салатник, заправляють рештою соусу-майонезу і прикрашають фігурно нарізаною морквою та зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 48 г, гриби мариновані 20 г, морква 13 г, цибуля 14 г, зелений горошок консервований 15 г, майонез 20 г, зелена петрушка 4 г, сіль 2 г.




Схожі кулінарні рецепти