Головне меню

Популярні рецепти

Салат гострий (Закарпатська кухня)

Салат гострий (Закарпатська кухня)

Перець солодкий маринований з видаленою серцевиною і на­сінням та цибулю нарізають кубиками. Мариновані огірки нарі­зають скибочками і з'єднують з перцем та цибулею. До них додають горошок зелений консервований, заправляють салатною заправою і розтертим часником, все добре перемішують.

Готовий салат укладають гіркою у салатник і посипають нарі­заною зеленою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: перець солод­кий маринований 33 г, огірки мариновані 46 г, цибуля 30 г, горошок зелений консервований 30 г, салатна заправа 10 г, часник 1 г, цибуля зелена 2 г.




Схожі кулінарні рецепти