Головне меню

Популярні рецепти

Салат «Мрія» (Закарпатська кухня)

Салат «Мрія» (Закарпатська кухня)

Почищені свіжі огірки, моркву, капусту нарізають соломкою. Ще дрібніше нарізають редиску, зелену цибулю і часник. Все кладуть в емальовану миску і поливають лимонним соком.

З яблук видаляють насіннєве гніздо і нарізають часточками. На­різані овочі і фрукти перемішують, додають сіль, цукор, перець чорний, сметану, майонез і знову перемішують.

Готовий салат укладають гіркою в салатник і прикрашають доль­ками яблук.

Витрати продуктів на одну порцію: огірки 25 г, морква 13 г, капуста білоголовкова 28 г, редиска 16 г, цибуля зелена 13 г, яблуко 14 г, часник 3 г, сметана 7 г, майонез 6 г, сіль 2 г, цукор 2 г, перець чорний молотий 0,01 г.