Головне меню

Популярні рецепти

Салат із буряків (Закарпатська кухня)

Салат із буряків (Закарпатська кухня)

Зварені у шкірці буряки обчищають, натирають на крупній тертці, кладуть у каструлю. Яблуко обчищають, видаляють насіннєве гніз­до, натирають на крупній тертці і з'єднують з буряками. Зернята волоських горіхів мелють, додають до буряків, солять і добре перемі­шують. Одержану масу викладають у салатник гіркою, поливають майонезом й посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: буряки 112 г, яблука 29 г, горіхи волоські 47 г, майонез 30 г, сіль 2 г, зелень пет­рушки 2 г.




Схожі кулінарні рецепти