Головне меню

Популярні рецепти

Салат з м'яса і овочів
Салат з м'яса і овочів

Взяте для приготування салату м'ясо зачищають, видаляють плівки, сухожил­ля, жир, кладуть в гарячу воду і варять (1—1,5 л води на 1 кг м'яса). Шматки м'яса завтовшки 10 см і більше кладуть у холодну воду і варять, коли ж класти їх в гарячу воду, то зовнішній шар може переваритись, а всередині м'ясо буде не­довареним.

Коли вода після закладання м'яса за­кипить, далі варити його слід при темпе­ратурі 85—90° до повної готовності. Варять м'ясо під накритою покришкою.

Підготовлені для салату язики кладуть в гарячу воду і після закипання продов­жують варити при температурі 85—90°.

Сіль (так само як і при варінні м'яса) кладуть в кінці варіння. Зварені язики кладуть в холодну воду на 5—10 хв. і, не допускаючи повного остигання, зні­мають шкіру.




Схожі кулінарні рецепти