Головне меню

Популярні рецепти

Стручкова квасоля (Угорська кухня)
Стручкова квасоля

0,5 кг стручкової квасолі
півдольки часнику
2,5 дцл сметани
ложка оцту
40 г борошна
50 г цибулі
60 г жиру сіль,
петрушка

Брати треба молоду і ніжну стручкову квасолю. Підрізавши стручки з кінців і видаливши жилки, нарізати їх ромбиками довжиною близько 2 см і зварити в солоній воді.

Разом з цибулею і дрібно нарізаною петрушкою підсмажити в жирі борошно до жовтуватого відтінку, додавши, за бажанням, трохи часнику і дрібку паприки.

Злити з зваришихся стручків воду, дати їй стекти, гарненько перемішати стручки з соусом і прокип'ятити.

Перед тим як подавати, заправити сметаною з додаванням невеликої кількості оцту.



Схожі кулінарні рецепти