Головне меню

Популярні рецепти

Салат а-ля гундель (Угорська кухня)
Салат а-ля гундель

300 г печериць
1 дцл рослинного масла
250 г верхівок спаржі
150 г помідорів
150 г зеленої паприки
150 г огірків
20 г солі
5 г перцю
1 / 2 дцл оцту


Трохи стушкувати в маслі очищені й розрізані на чотири частини шампіньйони і потім охолодити.

Змішати їх після цього з порізаними також на 4 частини помідорами, кружечками огірків, звареними в підсоленій воді верхівками спаржі і злегка підсмаженою зеленої паприкою. Приправити все це сіллю, перцем, оцтом, покласти перед подачею до столу салат. Салат полити маслом, в якому смажилися шампіньйони.



Схожі кулінарні рецепти