Головне меню

Популярні рецепти

Теплий салат із зеленої квасолі і печериці - рецепт з фото
Теплий салат із зеленої квасолі і печериці

Нарешті на ринку з'явилася моя улюблена стручкова зелена квасоля. З цього приводу ділюся з вами рецептом дуже смачного ситного салату. Краще за все він підходить для повсякденного трапези.
Ніжна текстура зеленої квасолі і печериць відмінно доповнюються в цьому салаті хрустким підсмаженим мигдалем.

Орієнтовний час приготування: 15 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій:
400 г зеленої стручкової квасолі
250 г печериць
4 пера зеленої цибулі
4 ст.л. оливкової олії
50 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
100 г смаженого мигдалю

Не дуже дрібно
рубаємо мигдаль.

Квасолю
відварюємо в підсоленій воді протягом 5 хвилин.
Відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти.

Гриби
нарізаємо тонкими пластинками.

Розтоплюємо в сотейнику
вершкове масло разом з оливковою. Кладемо шампіньйони і смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, близько 3-4 хвилин.
Додаємо нарізану зелену цибулю і смажимо ще 1 хвилину.
Кладемо в сотейник квасолю.
Посипаємо мигдалем, перемішуємо і перекладаємо на блюдо.

Подаємо негайно.
Смачного!

Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти