123************* Вальдорфський салат - рецепт з фото
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Вальдорфський салат - рецепт з фото
Вальдорфський салат
Вальдорфський салат або салат «Уолдорф» був вперше приготований в ресторані нью-йоркського готелю «Вальдорф-Асторія» ще в позаминулому столітті. Сьогодні класичним вважається склад, що включає кисло-солодкі яблука, стеблову або кореневу селеру, волоські горіхи і заправку з майонезу. Іноді в цю страву додається ще й салатна зелень і виноград.

Орієнтовний час приготування: 10 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
2 великих кисло-солодких яблука
3 великих стебла селери
жменю волоських горіхів
1 качан салату латук
4 ст.л. майонезу
1 ч.л. дижонскої гірчиці
сік половини лимона

Готуємо заправку.
Для цього змішуємо майонез і гірчицю. Відставляємо в сторону.

Яблука
розрізаємо навпіл і видаляємо серцевину. М'якоть нарізаємо часточками, не очищаючи від шкірки.
Поливаємо лимонним соком, щоб не потемніли, і відставляємо в сторону.

Селеру
нарізаємо тонкими скибочками.
Змішуємо в салатнику порвані на шматочки латук, яблука, селеру і великі шматочки горіхів.

Подаємо
із заправкою, перед їжею перемішуємо.
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти