Головне меню

Популярні рецепти

Теплий салат з печериць і білої квасолі зі шпинатом - рецепт з фото
Теплий салат з печериць і білої квасолі зі шпинатом

Шпинат дивно гарний як салатна зелень - його солодкуватий смак відмінно поєднується з дуже багатьма інгредієнтами. У цьому салаті шпинат прекрасно розбавляє поєднання ситних компонентів - квасолі та грибів.

Салат з цього рецепту
цілком здатний виступити як самостійне блюдо. Особливо актуальний цей рецепт для вегетаріанців.


Орієнтовний час приготування: 20 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
1 велика цибулина
250 г печериць
½ ч.л. сухого чебрецю
200 г консервованої білої квасолі
1 великий зубчик часнику
1 ст.л. бальзамічного оцту
сіль і перець за смаком
великий пучок шпинату

Печериці
нарізаємо тонкими пластинками. Часник дрібно рубаємо.
Цибулину нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо на середньому вогні до м'якості, близько 4 хвилин.

Додаємо
в сковороду гриби і смажимо, помішуючи, близько 5-6 хвилин, до золотистого кольору.
Додаємо чебрець і квасолю, смажимо 1 хвилину.
Кладемо часник. Смажимо, помішуючи, ще 30 секунд. Стежимо, щоб часник не підгорів. Додаємо оцет, сіль і перець. Перемішуємо і знімаємо з вогню.

Листя шпинату
кладемо на блюдо, зверху кладемо теплий салат.

Подаємо негайно.
Смачного!
Джерело:  vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти