Головне меню

Популярні рецепти

Картопляний салат із зеленою квасолею і песто - рецепт з фото
Картопляний салат із зеленою квасолею і песто
Картопляний салат з пікантною заправкою хороший як сам по собі, так і як гарнір до м'ясного або рибного блюда. Особливо він припаде до смаку вегетаріанцям і людям, що дотримують піст.



Інгредієнти на 6 порцій:

жменю листя зеленого базиліка
50 г волоських горіхів
1 маленький зубчик часнику
2 ст.л. лимонного соку
2 ст.л. оливкової олії
сіль і перець за смаком
500 г картоплі
500 г зеленої стручкової квасолі

Кладемо в чашу блендера
базилік, горіхи, часник, ¼ ч.л. сіль, 1 / 8 ч.л. перцю, вливаємо лимонний сік, оливкова олія і 50 мл води. Перемелюємо і відставляємо в сторону.
Картоплю миємо і чистимо. Кожну картоплину розрізаємо на 6 частин.
Відварюємо картоплю в підсоленій воді до готовності, близько 15 хвилин. Важливо, щоб часточки не зварилися і не втратили форму. Виймаємо картоплю з каструлі шумівкою, кладемо на блюдо і залишаємо остигати.
У тій же воді, де варилася картопля, відварюємо до м'яко хрусткого стану зелену квасолю. Зливаємо воду.
Змішуємо квасолю з картоплею, заправляємо песто і подаємо.
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти