Головне меню

Популярні рецепти

Салат а-ля Мінестроне - рецепт з фото
Салат а-ля Мінестроне

Я вже невідомо скільки збираюся приготувати суп мінестроне. І з якоїсь дивної іронії салат, приготований за мотивами цього супу, з'явився в блозі раніше, ніж сам мінестроне. Прогалину з супом я урочисто обіцяю заповнити, а поки ловіть рецепт смачного, ситого й корисного овочевого салату.

Інгредієнти:
170 г сухої короткої пасти (у мене орзо)
1 невелика цибулина
2 зубчики часнику
1 середня морква
1 середній цукіні (близько 250 г)
120 г зеленої квасолі
150 г солодкої кукурудзи
300 г консервованої білої квасолі (можна відварити самостійно)
400 г помідорів
невеликий пучок базиліка
2 ст.л. бальзамічного оцту
сіль і свіжозмелений чорний перець за смаком
масло для обсмажування овочів
Пасту відварюємо в підсоленій воді до стану аль-денте, близько 8-10 хвилин. Зціджувати, промиваємо холодною водою і відставляємо в сторону.

Дрібно
рубаємо цибулю і часник.
Моркву нарізаємо на кубики зі стороною трохи більше 1 см.
Обсмажуємо цибулю і часник на рослинній олії протягом 2 хвилин.

Додаємо
моркву і смажимо 5 хвилин, періодично помішуючи.
Цукіні нарізаємо на такі ж шматочки, як і морква
Разом із зеленою квасолею додаємо в сковороду. Смажимо до готовності овочів. Знімаємо з вогню й даємо охолонути.

Кладемо в салатник
обсмажені овочі, пасту, білу квасолю, кукурудзу і нарізані невеликими кубиками помідори.
Приправляємо сіллю і перцем, вливаємо бальзамічний оцет, кладемо нарізаний базилік і перемішуємо.
Подаємо.
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти