Головне меню

Популярні рецепти

Салат з маринованої кольорової капусти - рецепт з фото
Салат з маринованої кольорової капусти Салат з маринованої кольорової капусти

Смак у капусти виходить чудовий. І чому я раніше нехтувала гірчицею для маринадів і заправок?
Відразу скажу, що рецепт не для заготовок, а для поїдання відразу ж.


Інгредієнти:

1 великий качан цвітної капусти (800-1000 г)
60 мл білого винного або яблучного оцту
1 невелика червона цибулина
1 ч.л. гірчиці
120 мл оливкової олії (якщо не любите смак - беріть соняшникову)
2 ст.л. каперсів
2 ст.л. нарубаної зелені петрушки
сіль і перець за смаком
Салат з маринованої кольорової капусти
Капусту поділяємо на суцвіття.
Салат з маринованої кольорової капусти
У середній каструлі доводимо до кипіння підсолену воду. У 2-3 заходи приварюють кольорову капусту до м'яко-хрусткого стану (приблизно по 2 хвилин на партію).

Цибулю
дрібно рубаємо.
Салат з маринованої кольорової капусти
Змішуємо в мисці гірчицю і оцет. Тонкою цівкою вливаємо олію, постійно збиваючи виделкою. Повинна вийти емульсія. Додаємо сіль і перець за смаком.
Салат з маринованої кольорової капусти
Кладемо в соус нарубані каперси, цибулю і петрушку. Перемішуємо.
Салат з маринованої кольорової капусти
У великій мисці змішуємо відварену капусту і маринад.
Салат з маринованої кольорової капусти
Ставимо в холодильник на ніч.

Смачно їсти
холодної або кімнатної температури. З досвіду, витримує до 3 днів в холодильнику, але краще не затягувати і їсти відразу.
Салат з маринованої кольорової капусти
Смачного!
Джерело: vkusnyblog.ru



Схожі кулінарні рецепти