Головне меню

Популярні рецепти

Салат з квасолею та апельсином і фетою - рецепт з фото
Салат з квасолею та апельсином і фетою
Салат з квасолею та апельсином і фетою

Ви все ще не звикли до поєднання фруктів з несолодкими інгредієнтами в стравах? Тоді ми з цим салатом йдемо до вас. Поєднання апельсина зі свіжими хрусткими листям латуку, солоної фетою і ситною квасолею, звичайно, злегка незвичайне. Але яке смачне! Це обов'язково варто спробувати. Хоча б один раз. Особливо любителям нестандартних сполучень.

інгредієнти:

2 солодких апельсина
качан салату латук або романо
200 г консервованої білої квасолі
200 г зеленої стручкової квасолі
150 г фети
1 маленька червона цибулина
2 ст.л. оливкової олії
2 ст.л. білого винного або яблучного оцту
Салат з квасолею та апельсином і фетою
Зелену квасолю відварюємо в підсоленій воді до м'яко хрусткого стану.

Апельсини чистимо від шкірки,
нарізуєм на сектори. Сир кришимо або рубаємо ножем, але не дуже дрібно. Лук тонко нарізаємо. Салат миємо, обсушуємо і рвемо руками. Кладемо все в миску, додаємо білу квасолю.

Для заправки
змішуємо масло і оцет, за смаком приправляємо свіжозмеленим перцем. Заправляємо салат, перемішуємо і подаємо.
Салат з квасолею та апельсином і фетою
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти