Салат з креветками та білою квасолею
За цим рецептом буквально за 15 хвилин ви можете приготувати для себе легку вечерю. Свіжий хрусткий салат, ситна квасоля і ніжні солодкуваті креветки - що може бути краще теплим літнім вечором?
Орієнтовний час приготування: 15 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
100 г бекону 300 г очищених креветок ½ ч.л. сухого майорану 3 ст.л. оливкової олії 1 ст.л. білого винного оцту 1 ч.л. зернистої гірчиці 300 г консервованої білої квасолі 1 авокадо 250 г листового салату сіль і чорний мелений перець за смаком
Бекон нарізаємо на маленькі шматочки і обсмажуємо в сковороді на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, близько 5 хвилин.

Перекладаємо в салатник.
Креветки обдаємо окропом, зливаємо воду. Кладемо в салатник до бекону.
У авокадо видаляємо кісточку, зчищають шкірку, м'якоть нарізаємо кубиками.
У плошці змішуємо майоран, масло, оцет і гірчицю. Солимо і перчимо за смаком.

Додаємо до креветками і бекону нарватися зелень салату і білу квасолю. При подачі поливаємо заправкою і перемішуємо.
Смачного!
Схожі кулінарні рецепти |