Головне меню

Популярні рецепти

Салат мукачівський (Закарпатська кухня)

Салат мукачівський (Закарпатська кухня)

Білоголовкову капусту шаткують соломкою, обчищену цибулю на­різають півкільцями, з'єднують з капустою, солять, посипають чорним молотим перцем, заправляють олією, оцтом та цукром, добре перемі­шують і залишають на 15—20 хвилин.

Потім додають нарізану соломкою твердокопчену або напівкопчену ковбасу, зелений консервований горошок, поливають майоне­зом, ще раз добре перемішують.

Перед подачею на стіл салат укладають у салатник гіркою.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста білоголовкова 100 г, ковбаса твердокопчена або півкопчена 20 г, горо­шок зелений консервований 15 г, цибуля 5 г, олія 3 г, оцет 9-ти процентний 3 г, цукор-пісок 2 г, майонез 7 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,02 г.




Схожі кулінарні рецепти