Головне меню

Популярні рецепти

Салат ужгородський (Закарпатська кухня)

Салат ужгородський (Закарпатська кухня)

Помиті стручки солодкого перцю, з яких видалена серцевина з насінням, нарізають соломкою. З яблук видаляють насіннєве гніздо і нарізають часточками. Почищену цибулю нарізають півкружальцями. Всі підготовлені компоненти перемішують, заправляють салатною заправою і залишають на 15 хвилин.

Заправу для салатів готують з суміші олії й оцту, додаючи сіль, цукор та чорний молотий перець.

Готовий салат укладають гіркою у салатник і прикрашають компо­нентами, що входять в салат.

Витрати продуктів на одну порцію: перець свіжий солодкий 53 г, цибуля 24 г, яблука 36 г, салатна заправа 20.




Схожі кулінарні рецепти