123************* Рулет ужгородський (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулет ужгородський (Закарпатська кухня)

Рулет ужгородський (Закарпатська кухня)

Свіже сало завтовшки 2 см, злегка відбивають, солять і посипають чорним молотим перцем.

Готують фарш, для чого печінку пропускають через м'ясоруб­ку, додають нарізане дрібними кубиками сало, сирі яйця і сіль, добре вимішують.

Відбите сало рівномірно покривають підготовленим фаршем, скру­чують рулетом і перев'язують ниткою.

Підготовлений рулет кладуть на лист, посипають червоним моло­тим перцем, обсмажують у духовці, поливаючи жиром, що виді­ляється при смаженні до утворення на поверхні рулету рум'яної кі­рочки.

Готовий охолоджений рулет нарізають скибочками і подають з консервованими огірками, або помідорами і оздоблюють гілочкою петрушки.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: сало свіже 1023 г, для фаршу — печінка яловичини 413 г, сало 52 г, яйце 1 шт., сіль 5 г, перець чорний молотий 0,2 г та перець червоний молотий 0,1 г для посипки.




Схожі кулінарні рецепти