Головне меню

Популярні рецепти

Рулет домашній (Закарпатська кухня)

Рулет домашній (Закарпатська кухня)

Підготовлену свинячу грудинку відбивають, посипають сіллю, чорним молотим перцем і натирають товченим часником. На відбиту грудинку кладуть фарш з яловичини, перемішаний з нарізаним на дрібні кубики салом. Зверху фаршу кладуть зварене круте яйце. Грудинку скручують рулетом, перев'язують ниткою і тушкують в ду­ховці, періодично поливаючи соком, що виділяється з м'яса, до ут­ворення рум'яної кірочки на поверхні рулета.

Готовий рулет охолоджують, ріжуть на скибки, укладають на тарілки і прикрашають зеленню.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: м'ясо свиняче (грудинка) 1120 г, м'ясо яловичини 550 г, сало свіже 70 г, яйце 7 шт., часник 4 г, зелень петрушки 5 г, сіль 5 г, перець чорний 0,2 г.




Схожі кулінарні рецепти