Головне меню

Популярні рецепти

Рулет з грибами (Закарпатська кухня)

Рулет з грибами (Закарпатська кухня)

Вирізають м'якоть яловичини завтовшки до 2 см, відбивають, солять і посипають чорним молотим перцем.

Окремо готують грибний фарш. Відварені гриби нарізають дрібненькими кубиками, змішують з пасерованою на смальці ци­булею, розмоченим у воді білим хлібом, трьома сирими яйцями та трьома круто звареними яйцями, нарізаними кубиками, і заправ­ляють спеціями.

На відбите м'ясо кладуть рівномірно шар фаршу, м'ясо скру­чують рулетом, перев'язують ниткою і запікають у духовці на смальці до утворення рум'яної кірочки на поверхні рулету.

Готовий рулет охолоджують, нарізають скибками, укладають на тарілки і прикрашають зеленню петрушки.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: яловичина 1140 г, гриби свіжі 350 г або гриби сушені 95 г, цибуля 161 г, хліб білий 200 г, яйця 6 шт., смалець 100 г, сіль 5 г, перець чорний молотий 0,2 г, зелена петрушка 5 г.




Схожі кулінарні рецепти