Головне меню

Популярні рецепти

Рулет курячий (Закарпатська кухня)

Рулет курячий (Закарпатська кухня)

Підготовлену м'якоть курки (з шкірою) трохи відбивають, поси­пають сіллю і перцем, збризкують олією і ставлять у холодне місце на 3—4 години.

На підготовлену м'якоть кладуть смажений омлет і скручують в рулет.

Щільно перев'язують ниткою і варять в бульйоні при слабому кипінні 1,5—2 години. Охолоджують в бульйоні. Потім кладуть під легкий гніт і ставлять на холод.

Готовий рулет ріжуть скибками, кладуть у тарілку, дно якої викладено зеленим салатом та вареною морквою і зеленим консерво­ваним горошком. Рулет прикрашають маринованими фруктами, огір­ками та зеленню.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: курка 2000 г, яйце 2 1/2 шт., олія 100 г, зелень петрушки 50 г, перець червоний мо­лотий 3 г.




Схожі кулінарні рецепти