123************* Рулет з омлетом (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулет з омлетом (Закарпатська кухня)

Рулет з омлетом (Закарпатська кухня)

М'якоть нежирної свинини відбивають, солять, посипають пер­цем .

На відбите м'ясо кладуть смажений омлет, скручують у рулет, перев'язують ниткою і варять на парі.

Готовий рулет охолоджують. При подачі ріжуть скибками і оздоблюють зеленню.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: свинина 1470 г, яйця 6 шт., жир 100 г, зелень 5 г, перець чорний молотий 0,2 г, сіль 5 г.




Схожі кулінарні рецепти