Головне меню

Популярні рецепти

Рулет дієтичний (Закарпатська кухня)

Рулет дієтичний (Закарпатська кухня)

Вирізають м'якоть яловичини завтовшки до 2 см, відбивають, солять, посипають чорним перцем.

Готують фарш, для чого підготовлене м'ясо яловичини про­пускають через м'ясорубку, додають замочену булку, пасеровану ци­булю та сире яйце і все добре перемішують.

На підготовлений шар яловичини викладають рівномірно фарш, м'ясо скручують у рулет і перев'язують ниткою.

Рулет варять на парі або в малій кількості води. Готовий рулет охолоджують і, подаючи на стіл, нарізають скибками.

Витрати продуктів на 1 кг рулету: яловичина 1140 г, фарш — 450 г, булка 70 г, молоко 110 г, цибуля ріпчаста 48 г, яйце 2 шт., жир 10 г, сіль 5 г, перець чорний молотий 0,2 г.




Схожі кулінарні рецепти