Головне меню

Популярні рецепти

Закуска закарпатська (Закарпатська кухня)

Закуска закарпатська (Закарпатська кухня)

Зачищену й промиту яловичу печінку нарізають кусками і об­смажують. Нарізану шматочками м'якоть свинини з'єднують з об­смаженою печінкою і пропускають через м'ясорубку, додають пасеро­вану цибулю, сире яйце, пшеничне борошно, сіль та чорний молотий перець і добре вимішують.

З підготовленої маси формують рулетики і запікають в духовці до готовності, поливаючи розтопленим вершковим маслом.

Готові рулетики охолоджують, нарізають скибками на порції і подають як холодну закуску з різними овочевими салатами або з натуральними овочами.

Витрати продуктів на одну порцію: свини­на 60 г, печінка 54 г, жир кулінарний 13 г, цибуля 24 г, яйце 1/4 шт., борошно 5 г, сіль 4 г, перець чорний молотий 0,05 г, масло вершкове 5 г.




Схожі кулінарні рецепти