123************* Ковбаса з печінки
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаса з печінки
Ковбаса з печінки

Цю ковбасу виготовляють з печінки, свинячого сала та спецій. З печінки зні­мають плівку, видаляють сухожилки і ва­рять 20 хв. без солі. Охолоджену печінку двічі пропускають через м'ясорубку разом з 200 г сала, а потім протирають крізь рідке сито. Подрібнену печінку кладуть в посудину, додають меленого перцю, 100 г відвареного нарізаного дрібними кубиками сала, розтертого разом з цибулею і сіллю часнику і все добре змішують.

Добре промиті кишки начиняють фаршем, перев'язують шпагатом, кладуть у холодну підсолену воду і варять 30—40 хв. Подають на стіл тільки в холодному вигляді.

На 1 кг печінки — 300 г сала, по 10 горошин запашного і гіркого перцю, 8 зубків часнику, 2—3 чайні ложки солі.




Схожі кулінарні рецепти