123************* Ковбаса з печінки і гречаної каші
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаса з печінки і гречаної каші
Ковбаса з печінки і гречаної каші

Дуже смачну ковбасу приготовляють з печінки і гречаної каші. Гречані крупи трохи підсмажують у духовці, висипають їх в киплячу воду (6 склянок), додають дві чайні ложки солі і варять розсипчасту кашу. Печінку і свиняче сало нарізують дрібними кусочками і тушкують в каструлі під закритою покришкою до готовності. Тушковану печінку з салом пропускають через м'ясорубку, змішують з кашею, додають сирих яєць, посіченої і трохи підсмаженої цибулі, меленого запашного і гіркого перцю і солі на смак. Все добре змішують, начиняють кишки, перев'язують їх шпагатом і варять 30—40 хв. при повільному кипінні. Щоб кишки не полопались, посудину покришкою не накривають.

Перед подаванням ковбасу можна підсмажити на вершковому маслі або на смальці.

На 300 г печінки — 200 г свинячого сала, 2 яйця, 2 цибулини, по 10 горошин запашного і гіркого перцю, 4 склянки гречаних крупів і сіль на смак.




Схожі кулінарні рецепти