Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаса з легенів
Ковбаса з легенів

Смачну ковбасу готують з легенів. Свинячі легені і серце кладуть в гарячу підсолену воду і варять до готовності. Потім 2—3 рази пропу­скають через м'ясорубку, додають сирих жовтків, сметани або вершків, меленого запашного і гіркого перцю, дрібно посіченої і злегка підсма­женої в маслі цибулі і солять. Все добре змішують, начиняють тонкі кишки, зав'язують з обох боків і кладуть в кип'яток; варять при повіль­ному кипінні 30-40 хв.

Зварену ковбасу виймають, охолоджують, проколюють виделкою і підсмажують на вершковому маслі або смальці.

На 500 г свинячих легенів і серця — 6 яєць, 1 склянку сметани або вершків, по 5 горошин меленого запашного і гіркого перцю, 2 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти