123************* Заливне з тушкованого м'яса
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Заливне з тушкованого м'яса

Заливне з тушкованого м'яса

Великі куски м'яса (1—1,5 кг) очищають, шпигують кусочками сала, різаними у вигляді брусочків, і обсмажують. Потім додають розрізану вздовж телячу або свинячу ніжку, нарізані моркву, петрушку, селеру і обсмажують все разом. У посудину з обсмаженим м'ясом і овочами кладуть сіль, запашний перець, лавровий лист, заливають бульйоном або водою так, щоб покрити м'ясо, й тушкують до готовності.

З кісток ніжок знімають м'ясо й разом із звареним корінням протирають крізь сито, заливають соком, у якому тушкувалось м'ясо, додають розмочений желатин, добре розмішують, доводять до кипіння й проціджують.

Тушковане м'ясо нарізують тонкими шматочками, кладуть у глибоке блюдо, заливають підготовленою рідкою масою й охолоджують.

На 1 кг яловичини — 150 г сала, 1 ніжку, 1 цибулину, 1 морквину, по 1/2 кореня петрушки й селери, 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 чайної ложки желатину, перець, сіль — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти