123************* М'ясні кульки заливні
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

М'ясні кульки заливні

М'ясні кульки заливні

Варене м'ясо разом з підсмаженою цибулею два рази пропускають крізь м'ясорубку, додають сметану, сіль, перець, злегка підігрівають, змішують з добре розтертим вершковим маслом і ліплять невеликі кульки.

Бульйон, у якому варилося м'ясо разом з кістками й корінням, проціджують, солять, змішують з желатином, розведеним бульйоном, наливають тонким шаром у металеву форму або салатник, дають застигнути, прикрашають нарізаною вареною морквою, кружальцями круто зварених яєць, кладуть м'ясні кульки й заливають рештою бульйону.

Після того як бульйон охолоне, форму занурюють на короткий час у гарячу воду й вміст перекидають на мілку тарілку.

На 500 г м'яса з кістками — по 1/4 кореня моркви, петрушки, селери, 1 1/2 цибулини, 2—3 чайних ложки желатину, 3 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки сметани, перець, лавровий лист, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти