Головне меню

Популярні рецепти

М'ясо смажене з цибулею (біфштекс з цибулею)

М'ясо смажене з цибулею (біфштекс з цибулею)

М'ясо (вирізку) нарізують на порціонні куски завтовшки 20—30 мм, сильно відбивають, щоб одержати тонкий і широкий кусок, посипають сіллю, перцем і смажать у добре розігрітому жирі до бажаного ступеня просмажування. Окремо підсмажують у великій кількості жиру нарізану кільцями цибулю.

Подаючи на стіл, на м'ясо кладуть цибулю й поливають соком і жиром, що утворилися під час смаження м'яса.

На гарнір використовують смажену картоплю.

На 500 г яловичини — 4 цибулини, 3 ст. ложки смальцю, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти