Головне меню

Популярні рецепти

Беф-Строганов

Беф-Строганов

Яловичину без кісток (філейну частину. тонкий край, верхню або внутрішню частину задньої ноги) розрізують упоперек волокон на куски завтовшки 1,5—2 см, відбивають до товщини 5—8 мм, нарізують довгастими кусочками довжиною 3—4 см, посипають сіллю, перцем і підсмажують на добре розігрітому вершковому маслі з усіх боків до рум'яного кольору. Додають дрібно нарізану, злегка обсмажену цибулю, посипають борошном і, помішуючи, просмажують на малому вогні 2—3 хв; вливають сметану, розведений томат-пасту й дають прокипіти.

На гарнір подають смажену картоплю й посипають дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки.

На 1 кг яловичини — 3 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, 1 склянку сметани, 1 ст. ложку борошна, 2 ст. ложки томату-пасти, сіль, перець — за смаком, зелень.