Головне меню

Популярні рецепти

Полядвиця

Полядвиця

Підготовлену яловичу вирізку або тонкий край солять, обсипають борошном, обсмажують на добре розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору й ставлять у духовку на 20—25 хв досмажуватись.

Готову полядвицю нарізують упоперек волокон тонкими шматками й подають на стіл із смаженою картоплею, поливаючи соком і жиром від смаження м'яса, й посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

На 1 кг вирізки або тонкого краю яловичини — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 1/2 кг картоплі, 4 ст. ложки вершкового масла для смаження картоплі, сіль — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти