Головне меню

Популярні рецепти

Яйця «в мішечку» по-хортобадьскі (Угорська кухня)
Яйця «в мішечку» по-хортобадьскі
500 г телятини
12 яєць
50 г вершкового масла
б дцл сметани
Нарубати м'ясо шматочками величиною з зелений горошок і приготувати його як перкельт.

Зробити соус перкельт з телячих кісток, додати до нього 4-6 дцл сметани і процідити через дрібне сито.

Заправити цей соус невеликою кількістю борошна і 50 г вершкового масла.

Приготувати 12 формочок з листкового тіста, наповнити їх м'ясом, покласти в кожну форму зверху по яйцю «в мішечку» і залити соусом. Посипати подрібненою петрушкою і подавати блюдо гарячим.



Схожі кулінарні рецепти