Головне меню

Популярні рецепти

Закуска «Вогник» (Закарпатська кухня)

Закуска «Вогник» (Закарпатська кухня)

З м'якоті свинини нарізають порціонні шматки м'яса, відбивають, солять і посипають чорним молотим перцем.

На відбите м'ясо кладуть продовгуватий шматок копченого руле­ту або шинки і ціле круто зварене яйце. М'ясо згортають, надаючи йому форми овального крученика і перев'язують ниткою.

Підготовлений напівфабрикат обсмажують спочатку на сковороді у розтопленому вершковому маслі, потім запікають у гарячій духовці до утворення на поверхні м'яса рум'яної кірочки.

Подаючи на стіл закуску, розрізають уздовж на половинки або й на четвертинки і оздоблюють зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: свинина (стегнова частина) 88 г, сіль 1 г, перець чорний молотий 0,05 г, рулет копчений 17 г або шинка 20 г, яйце 1 шт., масло вершкове 8 г, зелень петрушки 2 г.




Схожі кулінарні рецепти